Werken bij StudentsInsured

Vacatures


Stage Opstarten StudentsInsured Duitsland

Niveau: HBO
Locatie: Den Haag / Utrecht
Opleidingen: Marketing, Communicatie, Commerciële economie (andere relevante studierichting)

Studentsinsured (onderdeel van Meeùs) biedt het Insurance Passport for Students (IPS), verzekeringspakket. Deze verzekering is speciaal ontwikkeld voor studenten die naar het buitenland gaan voor hun studie of stage. Uit eerder onderzoek gedaan door studenten blijkt dat er kansen liggen op de Duitse markt. Wij zoeken doeners die de Duitse Studentsinsured op willen zetten en onderweg lerenderwijs onderzoek kunnen doen.

Bekijk de volledige vacature


Stage Community Building

Niveau: HBO
Locatie: Den Haag / Utrecht
Opleidingen: Marketing, Communicatie, Commerciële economie, Communication & Media Design, ICT (andere relevante studierichting)

Voor het online studentenplatform From2.nl zijn we op zoek naar diverse enthousiaste stagiaires die graag creatief meewerken om de community naar een hoger level te tillen. From2 is een online community voor studenten die geïnteresseerd zijn in studeren of/en stagelopen in het buitenland. From2 staat op dit moment nog in de kinderschoenen. Aan jou de taak om dit verder uit te rollen. Weet jij hoe je studenten op een slimme en leuke manier aan de community kan binden? Maak jij van From2 een bruisend virtueel 'café' waar studenten samen komen met een gezamenlijk doel, belang of interesse om elkaar te helpen? Dan zoeken we jou!

Bekijk de volledige vacature