Privacy

Privacybeleid StudentsInsured
Persoonsgegevens worden door ons verwerkt in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens.

Verwerking van uw gegevens
Uw persoonsgegevens worden door StudentsInsured als onderdeel van UMG Verzekeringen B.V. (onderdeel van Aegon) verwerkt ten behoeve van het bemiddelen bij (verzekerings)overeenkomsten; voor het uitvoeren van marketingactiviteiten; ter voorkoming van fraude jegens financiële instellingen en om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Het gebruik van deze site
Wij hebben passende maatregelen genomen om je bezoek aan het gebruik van onze site te beveiligen en om misbruik te voorkomen. Alle personen die namens StudentsInsured van de gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan. Als je onze website bezoekt om informatie te verkrijgen, kunnen bezoekersgegevens door ons verzameld en opgeslagen worden, om gebruikersvriendelijkheid en een meer efficiënte dienstverlening aan je mogelijk te maken.

Correct omgaan met bijzondere gegevens
Soms hebben wij vanuit de aard van de dienstverlening bijzondere gegevens van je nodig. Zo kan bij sommige overeenkomsten worden gevraagd naar het eventuele strafrechtelijke verleden van een klant. Wij zullen alleen vragen naar strafrechtelijke gegevens over de afgelopen 8 jaar voorafgaand aan de aanvraag van een financiële dienst.

Je rechten
Je kunt ons laten weten dat er geen persoonsgegevens van je mogen worden verwerkt in het kader van marketingactiviteiten. We zullen er dan voor zorgen dat wij je hiervoor niet meer benaderen. Je kunt dit kosteloos schriftelijk kenbaar maken aan UMG Verzekeringen B.V., Antwoordnummer 170, 4800 VB Breda . Wil je weten of alle gegevens die wij van je hebben ook juist zijn, dan kun je daar navraag naar doen. Wij moeten je dan binnen vier weken een overzicht van je gegevens leveren. Je kunt bij ons navraag doen door een schriftelijk verzoek onder bijvoeging van een kopie van je legitimatiebewijs te sturen naar het hiervoor genoemde adres.

Cookies
Deze website gebruikt cookies. Graag leggen wij je uit:

  • wat cookies zijn;
  • waarom wij cookies gebruiken;
  • wat voor cookies er zijn.

Wat zijn cookies?
Als je op de websites van UMG bent, kunnen wij informatie verzamelen overje gebruik van de website, bijvoorbeeld met cookies. Dit betekent dat een server een klein tekstbestand (cookie) naar je browser stuurt. Bezoek je de website nog een keer? Dan stuurt de browser de data weer terug naar de server. Zo houdt de server bij wat je eerder hebt gedaan. Deze cookies gebruiken we om de websites van UMG beter te laten functioneren en het webbezoek te monitoren. Zo kunnen we nagaan hoeveel mensen de website in een bepaalde periode bezoeken. UMG gebruikt deze data alleen geaggregeerd en kan deze niet herleiden tot een pc of individu.

Waarom gebruiken we cookies?
UMG plaatst cookies:

  • om haar webdiensten aan de bezoeker te kunnen leveren;
  • om het gebruik van haar websites voor de bezoeker te vergemakkelijken;
  • om het gebruik van haar websites te analyseren. Zo kunnen we onze websites optimaliseren;
  • om meer gerichte informatie op onze websites te plaatsen;
  • om informatie te verzamelen over de bezoekers van onze websites. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren;
  • voor het sturen van gerichte communicatie;
  • voor het meten van resultaten van marketingactiviteiten rond onze producten.

Ook kunnen we gegevens betrekken die derden rechtmatig hebben verzameld zoals adresgegevens. De cookies die jouw voorkeuren onthouden en het navigeren door de websites van UMG vergemakkelijken, kun je uitzetten via je browserinstellingen. Je kunt dit gemakkelijk vinden met de helpfunctie van je browser. Als je deze cookies uitzet, kun je niet altijd alle mogelijkheden van de websites van UMG gebruiken. Schakel je de cookies uit? Dan geldt dit alleen voor de computer én browser waarop je dit doet. Gebruik je meerdere computers en/of browsers? Schakel de cookies dan steeds opnieuw uit.

Welke cookies zijn er?
Wij gebruiken de volgende cookies:

Permanente cookies
Met een permanente cookie kunnen wij je herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kunnen we daardoor speciaal op uw voorkeuren instellen. Ook als je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies, kunnen wij dit met een cookie onthouden. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van uw browser.

Sessiecookies
Met een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Tracking cookies van onszelf
Wij plaatsen cookies op jouw apparatuur. Deze kunnen wij opvragen als je een website uit ons netwerk bezoekt. Zo kunnen wij zien dat je ook op andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Je profiel is niet gekoppeld aan je naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar is alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel. Zo passen deze zo goed mogelijk bij jou.

Google Analytics cookies
Google plaatst een cookie op onze website. Dit is onderdeel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om inzicht te krijgen in hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen als Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of als derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt, anonimiseren zij zo veel mogelijk. Jouw IP-adres wordt niet meegegeven. De informatie gaat naar servers in de Verenigde Staten. Google zegt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit betekent dat er een passend beschermingsniveau voor de verwerking van persoonsgegevens is.

Tot slot
Op de websites van UMG staat een aantal links naar andere websites van organisaties. Wij zijn niet verantwoordelijk voor wat zij met jouw gegevens doen. Wij adviseren het privacystatement van die website te lezen. Schakel je de cookies uit? Dan geldt dit alleen voor de computer én browser waarop je dit doet. Gebruik je meerdere computers en/of browsers? Schakel de cookies dan steeds opnieuw uit. De helpfunctie van je browser kan je helpen bij het aanpassen van de instellingen voor het accepteren van cookies.

Meer informatie over cookies?
Op de volgende websites kun je aanvullende informatie over cookies vinden:

Nieuwe ontwikkelingen
De tekst van dit privacystatement kan door ons worden aangepast gelet op nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld in het kader van onze bedrijfsactiviteiten. Het verdient daarom de aanbeveling deze tekst met enige regelmaat re raadplegen indien je onze site bezoekt.